Nábytok

Lavice - viacúčelový nábytok, ktorý neomrzí

Lavica je veľmi obľúbeným kusom sedacieho nábytku . Často sa využíva nielen na vyplnenie prázdneho miesta napríklad v kuchyni, alebo účelovo ako sedací priestor namiesto stoličiek, ale aj ako sedací priestor napríklad v predsieni u botníku , ktorý vám vďaka veľkej sedacej ploche uľahčí vyzúvanie.

[Celý článok...]

Najlepší nákup je v internetovom obchode

Konečne aj na Slovensku máme možnosť nakupovať zaujímavé veci za zaujímavé ceny. Európsky trh sa neustále vyvíja a nakupovanie cez internet je už dávno samozrejmosťou.

[Celý článok...]

Kreslo tisíckrát inak

Pojem "kreslo" súhrnne označuje veľa rôznych druhov sedacieho nábytku, ktoré sa od seba líšia dizajnom, spôsobom, využitím aj miestom určenia. Nejedná sa teda o jednotnú kategóriu, ale o celú škálu rôznych variantov kresiel a kresielok. Poďme si v nich urobiť poriadok.

[Celý článok...]

Oáza pokoja na dizajnovom lehátku

Odhoďte na chvíľu prácu i povinnosti za hlavu. Oprite sa, natiahnite nôžky, uvoľnite sa. Kvalitné dizajnové lehátko vám umožní zabudnúť na starosti všedného dňa a načerpať potrebnú energiu.

[Celý článok...]

Stolujte ako králi

V byte má každý člen rodiny svoj priestor, akési teritórium, v ktorom sa cíti pánom. V každej domácnosti však tiež existuje jedno spoločné miesto, kde sa schádza celá rodina, aby zasadla k rituálu spoločného jedla. Týmto rodinným centrom je jedálenský stôl umiestnený zvyčajne v kuchyni, jedálni alebo obývačke.

[Celý článok...]

Správne kreslo – relaxácia a zdravie pre váš chrbát

Či už vyberáte nové kreslo do obývačky alebo do vašej kancelárie, nezabúdajte, že okrem dizajnu výrobku, je tiež nutné dbať na pohodlie a predovšetkým zdravie vašej chrbtice. U sedacieho nábytku je tento aspekt obzvlášť dôležitý.

[Celý článok...]

Jedálenská stolička - ako vybrať stoličky k jedálnemu stolu

Jedlo, nepostrádateľná potreba života. Zhon dnešnej doby má neblahý vplyv na náš organizmus. Jedlo by sa malo jesť v pokoji pri stole v miestnosti bez elektroniky. Tento spôsob stolovania tradične dodržiavajú napríklad Francúzi. Dokážete vydržať 3 hodiny pri stole? Určite áno, ale je k tomu potrebná jedna zásadná vec, pohodlná jedálenská stolička.

[Celý článok...]

Jedálenský stôl

Výber jedálenského stola nie je ani zďaleka jednoduchou záležitosťou. Keď už ste si vybrali ten pravý materiál, zostáva rozhodnúť, aký rozmer a aký tvar by mal váš vysnívaný stôl mať. Záleží to samozrejme nielen na vašom vkuse, ale na priestorových možnostiach vašej jedálne.

[Celý článok...]

TV stolík: Nenápadný pomocník alebo dizajnový doplnok?

29.11.2011

Televízne stolíky nájdeme takmer v každej obývačke. Je bohužiaľ bežné, že výber tohoto potrebného kusu nábytku je podceňovaný. Je veľmi dôležité, aby TV stolík nielen zodpovedal vašim technickým nárokom ale aj zapadal do celej koncepcie interiéru.

[Celý článok...]

Aké kreslo si v DesignOutlet.sk môžete vybrať?

3.6.2011

Zháňate kreslo do vášho interiéru? Viete, aké kreslo si môžete vybrať v DesignOutlet.sk? Vybrať si môžete z

[Celý článok...]

Komoda, k čomu slúži?

2.6.2011

Niektoré kusy nábytku patria medzi tzv. stálice v interiérovom vybavení a ich univerzálnemu použitiu sa medze takmer nekladú. O akom type nábytku to hovoríme? Áno, komoda je tou správnou odpoveďou.

[Celý článok...]

Nenahraditeľné taburetky - k čomu vlastne slúžia?

2.6.2011

Taburetky sa stávajú čoraz viac populárnou súčasťou našich interiérov. Svoje miesto si našli vďaka svojim širokým možnostiam použitia, ktoré z nich urobili nenahraditeľných pomocníkov v obývačke, spálni, vstupnej hale, ale aj študentskej izbe.

[Celý článok...]

Chcete ještě větší slevu?

Poradíme vám, jak ji získat!
Stačí jen vyplnit Váš email.
Na tento email Vám zašleme obchodní nabídky s individuálními akcemi a slevami.
Můžete se kdykoliv odhlásit.

Doprava zdarma platí pre každú objednávku. Stále.
Od žiarovky až po skriňu, všetko vám dovezieme za 0 Kč.

Nakupujte bez obáv.
Každý tovar môžete do mesiaca vrátiť!
Iba pre stálych zákazníkov (po skúšobnej dobe)

Najvýhodnejšie cenové ponuky bývajú rýchlo preč.
Od nás dostanete avízo ešte pred začiatkom akcie.

Vážíme si stálych zákazníkov. A myslíme na nich.
Chcete dostávať ponuky pre VIP klientelu?

Exkluzívny nákup iba pre členov DESIGN GENIUS.
Každý týždeň nové ponuky.

Prvých 30 dní služby je zdarma. Pre aktiváciu je nutné mať založený klientský účet na webe (zaregistrovať sa).
Službu je možné kedykoľvek zrušiť. Skúšobnú dobu nie je možné opakovať.

Už mám DesignGenius Nemám záujem Vyskúšať na 30 dní zdarma